dellgren_logo  
  Nyhed! Hvis du/i har lyst at skyde uden instruktion, er der nu mulighed herfor hver mandag med skydeleder. Skydelederen sørger for i får det optimale ud af jeres besøg. Priser for patroner, lerduer og skydeleder se under siden Priser og Muligheder. Kun efter aftale. Vi modtager kun betaling kontant og MobilePay!.  
  forside skydeskole klapjagt gunroom priser korevejledning kontakt  
         
 

Holland & Holland

Holland & Holland  

 

 

 
 
 

Skydeskolen er etableret ud fra et ønske om at komme så nær de jagtformer vi dyrker i Danmark.

De mange kastemaskiner er alle være bevægelige i side led, således at modtageren af lerduen ingen vished har over retningen. Ligeledes er kastemaskinerne skjulte så skytten ikke kan følge maskinens gang. Dette giver formodentlig en lavere træfprocent end man oplever på andre skydebaner, men det mener vi er et lille offer for den meget højere træfprocent man ved at træne under realistiske forhold opnår på jagt.

Alle kastemaskiner er fjernstyrede således at sikkerhed er eneste begrænsning for skyttens placering på skydeskolen. Kastemaskinerne sender forskellige størrelser lerduer, således at øjet der skal læse haglenes placering i forhold til lerduen bliver maksimalt udfordret.

Kastemaskinerne vil være placeret jagt nært, dog med en overvægt for det drevne. På skydeskolen har vi endvidere et stort Shelter, der udover læ, giver en hyggelig atmosfære hvis i ønsker at spise frokost hos os.